طرز تهیه گیپور خانگی

  • توسط مهسا حسنی
  • ۶ ماه پیش
  • 0
طرز تهیه گیپور خانگی

طرز تهیه گیپور خانگی: گیپور خوراکی یکی اززیبا ترین و خاص ترین تزیینات کیک ها می باشد که به سادگی درست می شود. معمولا همه ی قنادی ها و شیرینی پزهای حرفه ای از شکل های مختلف گیپور خوراکی برای تزیین دور کیک استفاده می کنند. گیپورهای خوراکی رنگی روی فوندانت جلوه ی بسیار زیبایی دارن و می توان برای تزیین کیک های جشن های مختلف از آنها استفاده کرد. اگر هم به دنبال یک تزیین  خاص برای کیک هستید، این مطلب را تا آخر با کم نمک باشید. زیرا قصد داریم از صفر تا صد طرز تهیه گیپور خوراکی را یادتان بدهیم.

طرز تهیه گیپور خانگی

طرز تهیه گیپور خانگی

برای درست کردن  این گیپور به مولد مخصوص نیاز دارید و می توانید آن را از لوازم قنادی تهیه کنید.

این گیپور را می توان به دو روش درست کرد:

اولین روش این است که پودر آماده ی گیپور خوراکی را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید

و با مخلوط کردن آن با آب گرم در عرض چند دقیقه می توانید گیپور درست کنید.

روش دوم این است که خودتان طرز تهیه گیپور خوراکی رو یاد گرفته و با مخلوط کردن مواد اولیه ی مختلف آن را درست کنید.

یکی از مواد اولیه ی مهم که باعث انسجام سایر مواد در تهیه گیپور خوراکی می شود، پودر ثعلب است.

بسیاری از افراد تصور می کنن که از ثعلب فقط برای درست کردن انواع بستنی استفاده می شود.

در صورتی که بسیاری از آشپزهای حرفه ای در تهیه ی خیلی از دسرهای خاص و کشدار و تزیینات از پودر ثعلب استفاده می کنند.

در ادامه می توانید طرز تهیه این تزیین زیبا را با استفاده از ثعلب و سایر مواد اولیه یاد بگیرید.

 

طرز تهیه گیپور خوراکی

 

طرز تهیه گیپور خانگی

۱- ابتدا ثعلب را داخل کاسه ی آب ریخته و هم بزنید تا کامل یکدست شود.

۲-  سپس پودر قند و نشاسته ذرت را نیز به مخلوط ثعلب اضافه کنید و با دور کند همزن برقی هم بزنید.

۳-   گلوکز و گلیسیرین خوراکی را اضافه کنید و باقاشق یا دور کند همزن هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

۴- موادی که تا کنون به گیپور خوراکی اضافه کرده اید بی رنگ هستند،

در این مرحله رنگ دلخواه را اضافه کرده و هم بزنید.

حدود مدت زمان ۱۰ دقیقه به مخلوط گیپور خوراکی استراحت دهید.

۵- بعد از ۱۰ دقیقه با کمک کاردک مواد را روی قالب گیپور (مت یا مولد) بیزید

و کاردک را در جهات بالا و پایین و چپ و راست بکشید تا تمام مواد در حفره های قالب پر شوند.

 

طرز تهیه گیپور خانگی

طرز تهیه گیپور خانگی

 

۶- سپس به مدت ۶ الی ۸ ساعت آن را در فضای آزاد گذاشته تا خشک شود،

اگر عجله دارید می‌ توانید آن را در فر با دمای ۱۰۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا خشک شود،

اگر زمان بیشتر شود، گیپور خشک و شکننده خواهد شد.

۷- سپس بعد از خشک شدن گیپور، آن را به آرامی از قالب جدا کنید.

 

طرز تهیه گیپور خانگی

 

نکات کلیدی گیپور خوراکی

  •  پودر گیپور خوراکی آماده را نیز می توانید از فروشگاه های قنادی معتبر تهیه کنید.

برای استفاده از پودر گیپور آماده طبق دستور العمل آن، پودر را با مقداری آب گرم مخلوط کرده

و حدود ۲ الی ۳ دقیقه هم زده تا آماده شود.

  • گیپورهای خوراکی آماده شده را می توانید به شکل گل درست کنیدو برای تزیین کیک و شیرینی از آن ها استفاده کنید.

 

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *